ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با فرماندهی کل فراجا دیدار کرد

رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با فرماندهی کل فراجا دیدار کرد رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران دیدار و از زحمات و خدمت رسانی مداوم و بی منت پرسنل فراجا تشکر و قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام والمسلمین احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران دیدار و از زحمات و خدمت رسانی مداوم و بی منت پرسنل فراجا تشکر و قدردانی کرد.

 

رییس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در این دیدار اظهار کرد: دستگاهی که بیشترین ارتباط با مردم را دارد و تمام کشور را از خطوط مرزی و روستاهای دورافتاده تا قلب شهرهای بزرگ به طور مداوم و روزانه، تحت خدمت رسانی بی منت قرار می دهد، نیروی انتظامی است.

 

وی تاکید کرد: قطعا پیوند نزدیک و گسترش تعامل دوجانبه مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با فراجا، کمک به تسریع و تسهیل مشکلات مردم خواهد کرد، چرا که ارتقاء کیفیت خدمت رسانی تمام دستگاهها حتی نهادهای عمومی کشور، مطالبه مردم از دولت می باشد و به همین منظور است که مردم جهت بیان مشکلات به نهاد ریاست جمهوری مراجعه می کنند.

 

در این دیدار سردار احمدرضا رادان ضمن ابراز خرسندی از لزوم تقویت این دیدارها به منظور تسریع در رفع مشکلات مردم، ابراز کرد: نیروی انتظامی قوی تر و مصمم تر از قبل، در کنار مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری خدمت رسان مردم است و تلاش می کند این همکاری بیش از پیش موجب کارگشایی متعدد برای ملت شریف ایران شود.

 

در پایان این جلسه که با حضور مدیران ارشد ارتباطات مردمی دولت و فراجا صورت گرفت، حجت الاسلام والمسلمین صالحی با حضور در سامانه پاسخگویی ۱۹۷ از روند مطلوب پاسخ گویی به مطالبات مردمی تشکر و قدردانی کرد.

 

گفتنی است که این دیدار، دومین حضور رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهادریاست جمهوری در سامانه ۱۹۷ فراجا بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار